LogoZaVan! povoljan logo dizajn za svačiji džep!
Trebate atraktivno ime i slogan za
tvrtku, proizvod ili uslugu?
Tržišnom ime za proizvod • Kreiranje imena za tvrtku • Smisliti ime tvrtke • Davanje imena firmi • Osmišljavanje tržišnog imena • ime za firmu • Kreiranje tržišnih imena • Krilatica za proizvod
Slogan za proizvod • Osmisliti naziv firme • Povoljno naziv tvrtke • Parole za proizvode • Kreiranje branda • Brand name jeftino • Osmišljavanje slogana• Krilatice za proizvode

Kreiranje naziva branda, osmišljavanje imena tvrtke, davanje naziva proizvodu...

Tko će kreirati ime vaše tvrtke, osmisliti naziv proizvodu, dati ime vašoj usluzi?

Naš "tekstopisni" tim sačinjava troje vrsnih copywritera s više od 45 godina "sveukupnog" iskustva u kreiranju svih vrsta marketinških tekstova: od "pizza" letaka, sinopsisa TV spotova sve do znanstveno-tehničkih brošura.

Kreiranje tržišnog imena/naziva i nije nešto s čime se copywriteri susreću (pre)često, ali mi smo imali sreće da nas imenovanje trvtki, proizvoda i usluga nije "zaobišlo". Ponosni smo da "naše" ime nosi najveći šoping centar u Hrvatskoj - a "babice" smo i imenima brojnih tvrtki, proizvoda, računalnim igrama te poslovnim programima.

Kreiranje odgovarajućeg tržišnog imena zahtjevan je posao - posebice u ovo doba kada se tisuće novih naziva brandova registrira tjedno - i to je jedan od glavnih razloga zašto su naše cijene takve kakve jesu. No unatoč tome, sigurni smo da i dalje spadamo među najpovoljnije u "branši".

Ako se gore navedenom pridoda i činjenica da mirne duše možete očekivati da ćemo pružiti ono najbolje za vaš novac - vjerujemo da će to olakšati vašu odluku oko dodjeljivanja kreiranja vašeg "brand-name"-a ili osmišljavanja naziva vaše tvrtke, proizvoda ili usluge copywriter-skoj ekipi iz "LogaZaVan!"!

U potrazi ste za nazivom vaše nove tvrtke, proizvoda ili usluge, a imate "goruću" želju da to novo ime u startu osvoji tržišnu arenu? Pozivamo vas da pogledate naše "pakete" za osmišljavanje naziva:

Ako, pak, tražite nekog za kreiranje slogana / tržišne krilatice?
Kliknite na donji gumb i pogledajte naše 'pakete" za osmišljavanje krilatica!

Kreiranje slogana / krilatica


Odaberite "paket" za kreiranje tržišnih imena ("osmišljavanje naziva brand-a")Uspjeh'PAKET' ZA KREIRANJE IMENA NAMIJENJEN 'TRŽIŠNIM IGRAČIMA' KOJI KREĆU U SVOJU PRVU UTAKMICU!

  • "SHOOT-UP"
  • cijena: 150 €+PDVNaručite paket!

Pitanja u svezi kreiranja tržišnih imena / osmišljavanju slogana:

Možete li mi garantirati da ću predloženi naziv tvrtke definitivno moći registrirati na trgovačkom sudu?
Najiskrenije - to vam ne može garantirati čak ni (pošteni) državni službenik zaposlen u odgovarajućoj službi.

Naime, u zadnje vrijeme nekoliko naših prijedloga naziva tvrtki - iako po svim regulama adekvatnih i pravno slobodnih - nije odobreno za registraciju iz razloga, citiramo: "ime ili dio imena ne znači ništa". Kraj citata.

Uzevši taj razlog u obzir, kod nas se npr. naziv Google nikad ne bi mogao registrirati - a i uvjet da ime (tvrtke) nešto mora značiti je apsolutno nerazuman te još jedan "pucanj u nogu" onome tko je dovoljno hrabar (ili nešto drugo) da ovdje pokrene vlastiti biznis.

Taj bizaran zahtjev postaje još bizarniji zato što je Sudski Registar "prepun" registriranih naziva kojima naziv ili dijelovi naziva objektivno ne znače ništa - u to se i sami možete uvjeriti u 2-3 minute pretraživanjem baze trgovačkih društava.

Elem, da konkretno odgovorimo na vaše pitanje:

Mi ćemo dati svoj apsolutni maksimum kako bi vam ponudili nazive ili 'brandove' koji su po svim znanim regulama i prema našem iskustvu adekvatni za registraciju. A, ako naručite jedan od naših paketa koji sadrži "Osiguranje do registracije" - tada ćemo vam dodatno pomoći ako vam je odabrani naziv/ime odbijeno u procesu registracije- naravno, bez dodatnih troškova za naše usluge!

Pročitajte odgovor dolje i saznajte što sadrži OSIGURANJE DO REGISTRACIJE!

Kako funkcionira i što sadrži 'OSIGURANJE DO REGISTRACIJE'?
Ništa na ovom svijetu nije 100% sigurno – a posebice postupak registracija naziva branda ili tvrtke!

No, ako 'paket' kojeg ste naručili sadrži OSIGURANJE DO REGISTRACIJE - možete biti sigurni da vas nećemo „ostaviti na cjedilu“ ako naziv / ime koje ste odabrali (i platili) bude – iz bilo kojeg razloga – odbijeno za registraciju.

Dakle, ako vašem odabranom nazivu/imenu bude odbijena registracija – bez obzira na razlog – sve naše daljnje usluge vezane uz korekcije odbijenog prijedloga i/ili kreiranja potpuno novih (do najviše četiri (4) nova prijedloga) – bit će izvršene BEZ DODATNE NAPLATE!

OSIGURANJE DO REGISTRACIJE se automatski „aktivira“ u slučaju da službena instanca zadužena za pravnu registraciju naziva/imena odbije registrirati vaš odabrani naziv/ime.

OSIGURANJE DO REGISTRACIJE postaje valjano tek po podmirenju cjelokupnog iznosa odabranog 'paketa' ili ponude!


OSIGURANJE DO REGISTRACIJE prestaje važiti u dolje nabrojanim slučajevima:

» Ako je prošlo više od 30 (trideset) kalendarskih dana od datuma računa za projekt za kreiranje naziva/imena do datuma kada je, od strane klijenta (Naručitelja usluge), odabrani naziv/ime službeno prijavljeno za registraciju odgovarajućoj oficijelnoj instanci. Dakle, OSIGURANJE DO REGISTRACIJE ne vrijedi ako se u proces pravne registracije imena/naziva krene kasnije od 30 kalendarskih dana od zaključenja projekta (datuma našeg ispostavljenog računa)!;

» Nakon što smo, po aktivaciji OSIGURANJA DO REGISTRACIJE, kreirali i naručitelju usluge dostavili - osim traženih dokumenata - i najviše četiri (4) potpuno nova prijedloga naziva/imena (ovo, naravno, vrijedi samo za pakete koji sadrže OSIGURANJE DO REGISTRACIJE);

» Ako od strane Naručitelja usluge nismo primili nikakav odgovor/povratnu informaciju dulje od 15 (petnaest) kalendarskih dana po našoj reakciji (poslanim prijedlozima, korekcijama, odgovorima na upite i sl.);

» I, naravno, u slučaju kada je naziv/ime službeno registrirano/prihvaćeno od strane odgovarajuće pravne instance

'Paketi' za kreiranje slogana ne sadrže 'OSIGURANJE DO REGISTRACIJE' - zašto?
Paketi za kreiranje slogana ne sadrže OSIGURANJE DO REGISTRACIJE - jer naši klijenti, barem do sad, nisu imali nikakvih problema s registracijom slogana.

Ako želite da vam ponudimo OSIGURANJE DO REGISTRACIJE za odabrani 'paket' za kreiranje slogana - molimo vas da tu informaciju upište dolje u formular za narudžbu - hvala!
Što ako mi se ne svidi niti jedno tržišno ime koje ste kreirali - moram li svejedno platiti kompletan iznos "paketa"?
Kako ste vi inicijalno preuzeli rizik i naručili kreiranje tržišnog imena plativši avansni dio - tako i mi preuzimamo rizik da radimo 100% (i više) a da na kraju - ako vam niti jedno ime ne bude odgovaralo - budemo plaćeni samo 50%.

Vjerujemo da je to pošteno - jer ne možemo mi biti plaćeni 100% ako i vi niste 100% zadovoljni, zar ne?

Važna informacija:

Kod projekta koji nije finaliziran iz razloga što se Naručitelju Usluge (klijent)- ni nakon izvršenog revizijskog procesa - nije svidio niti jedan prijedlog imena/naziva, Pružatelj Usluge (LogoZaVan!), osim uplaćenog avansiranog iznosa, zadržava i sva prava na buduće korištenje svih predloženih imena iz dotičnog projekta!

Kreirali ste mi ime tvrtke, ali je isto odbijeno na Trgovačkom sudu, a platio sam "paket" 100% - što da radim?
U posljednje vrijeme do nas dopiru informacije o sve "opskurnijoj" proceduri registracije imena tvrtki u Hrvatskoj. Pošto su pravila o dopuštenim nazivima/imenima tvrtki ostala ista - izgleda da na kraju sve ovisi o sucu trgovačkog suda kojem u ruke dođe vaš predmet.

Iako su neka objašnjenja odbijenica bila naprosto smiješna (npr. "Ime ne znači ništa...") - a istovremeno je Sudski Registar prepun registriranih poslovnih subjekata čiji naziv, objektivno, "ne znači ništa". Mi takvo ponašanje prema budućem "puniocu" državnog proračuna jednostavno ne možemo shvatiti... Država bi trebala biti (pre)sretna da itko išta želi otvoriti, a ne da mu "podmeće klipove" od samog starta!

No, da se vratimo na vaše pitanje - u slučaju da ste platili 100% iznosa paketa i taj paket sadrži naše OSIGURANJE DO REGISTRACIJE, a ime/naziv su vam odbili registrirati, mi ćemo BEZ DODATNE NAPLATE naših usluga poslati odgovarajuće izjave, revidirati odbijeni prijedlog ili vam kreirati potpuno nove prijedloge naziva/imena u skladu sa saznanjima o "odbijenici" prošlih (do maksimalno četiri (4) potpuno nova prijedloga naziva/imena)!


Želim kratko, unikatno, moderno ime za moju tvrtku - mogu li računati da ću to i dobiti?
Da ste nam ovo pitanje postavili prije petnaest-dvadeset godina još bi vam s punom odgovornošću mogli napisati da ćete to od nas i dobiti.

Danas vam možemo obećati da ćemo to svim silama pokušati - ali pripremite se na to da će želja iz pitanja ostati samo želja...

Kao profesionalci u ovom poslu - mi vam jednostavno ne želimo ponuditi brand/naziv koji je već registriran u EU (i šire) - iako bi ga u Hrvatskoj još vjerojatno i mogli registrirati (kao naziv tvrtke). Dakle, radi se o desetinama milijuna registriranih naziva/imena. Vjerujte nam na riječ da su ona kratka već odavno zauzeta...

Što Vam je, onda, za činiti?

Pripremite se za "plan B" i sagledajte mogućnost da naziv vaše tvrtke sadrži i brojke i/ili da se sastoji od više riječi.

Ponavljamo, mi uvijek dajemo sve od sebe i u kreativnom i u tehničkom smislu - ali "brand-naming" projekti jednostavno svakim danom postaju sve kompliciraniji... i želimo da to znadete prije nego što nas angažirate.

Znamo da mnogi neće povjerovati u gornje tvrdnje - mi to i ne očekujemo. No, pošto čitate ovo - vjerojatno ste se i sami u to uvjerili...
Pretražujete li imena koja su u fazi registracije - dakle ona koja još nisu službeno registrirana?
Mi na legalnu dostupnost pretražujemo registrirana, otkazana te ona imena koja su ušla u proces registracije - isti može trajati i preko 12 mjeseci. Dakle, odgovor je potvrdan: mi pretražujemo i imena koja još nisu službeno registrirana!

Isto tako, mi ćemo vam rijetko ponuditi ime koje je bilo registrirano pa otkazano. Ako ćemo se za takvo-što odlučiti - tu informaciju ćemo vam jasno priopćiti te obrazložiti razlog(e) za takav postupak.
Zašto ponuđeni "brand - name" paketi toliko puno koštaju?
U potpunosti nam je Jasno da neko "izvan branše" ne shvaća što tu može toliko koštati.

Razlozi za takve cijene su (ukratko): jako puno kreativnog i onog "fizičkog" posla te krajnje neizvjestan ishod projekta!

Mi možemo bukvalno tjednima "tragati" za odgovarajućim imenom / sloganom, vršiti kontrolu na legalnu dostupnost na domaćem i stranom tržištu - a da vam se predloženo ime / slogan - koje je prošlo sve naše i druge profesionalne "filtre" - na kraju ne svidi... Čak ako vam se i svidi - isto može biti odbijeno u procesu registracije uslijed razloga koji nisu navedeni u dostupnim službenim smjernicama za kreiranje naziva tvrtke ili branda, a "poznati su" samo umu državnog službenika...

Osim toga, situacija s osmišljavanjem tržišnih imena/slogana svakim danom postaje sve složenija:
atraktivna/kratka imena i slogani praktički više nisu dostupna... Ako tome pribrojite i našu garanciju da ćemo biti u potpunosti isplaćeni tek ako ste i vi potpuno zadovoljni - nadamo se da vam tada istaknuti iznosi "paketa" postaju prihvatljiviji...

Ponudili ste mi neka tržišna imena kod kojih glavna domena (.com) nije slobodna - zašto?!
U opisu svakog "brand-name" paketa pišu razlozi zašto ćemo ponuditi i imena kod kojih npr. .com domena nije slobodna. Da bi tu informaciju mogli pročitati, morate "mišem" doći na narančasti gumb označen slovom "i" (u okviru opisa "paketa").

Razlozi zbog kojih će vam biti ponuđena i neka imena koja nemaju slobodnu .com ili neku drugu popularnu domenu - opisan je u sklopu te informacije, no ovdje ćemo još posebno istaknuti i ovo:

Pronaći pravno-slobodno, dopadljivo i odgovarajuće tržišno ime/naziv - a da je pritom i npr. .com domena slobodna - postaje danas gotovo pa "nemoguća misija". Po nama glavni razlog za nestašicu slobodnih .com domena je dugogodišnja praksa ljudi/tvrtki koji, tražeći laku zaradu, registriraju na tisuće domena tjedno isključivo radi moguće preprodaje. To ide toliko daleko da se domene generiraju "robotima" i registriraju sve moguće kombinacije imena pojmova od interesa (npr.: bio, natura, health, construction, IT, smart itd.).

(primjerice:pokušajte pronaći slobodnu .com domenu koja sadrži eng. riječ: natural)

Osim toga, inzistiranje na tome da npr. .com domena za ponuđeno ime bude obvezatno slobodna - lišava vas mnogih pravno slobodnih i kvalitetnih imena radi nečega što baš i nije toliko bitno.

Internet domene se mogu otkupiti, prilagoditi ili "napisati" tako da se ista može registrirati... Ono što bi vama jedino trebalo biti važno je da ponuđeno tržišno ime možete registrirati i zaštititi - čak ako internet domena s tim imenom trenutno i nije dostupna.

Ako inzistirate da se za SVAKO predloženo ime mora moći registrirati i određena top-domena - cijena odabranog paketa za kreiranje tržišnih imena značajno će porasti. Informaciju o točnom iznosu pronađite u opisu odabranog paketa (miš na narančasti gumb označen slovom "i").

Naručio sam kreaciju brand name-a (paket "KICK-START") i što sad?
Uskoro vam šaljemo ponudu za odabrani "paket", a po podmirenju avansnog dijela primit ćete UPITNIK s pitanjima koja će "pokriti" sve bitne detalje potrebne za kreiranje kvalitetnog tržišnog imena vaše usluge, tvrtke ili proizvoda.

Čim od vas dobijemo te podatke - krećemo s kreacijom tržišnog imena koje će biti u skladu s vašim smjernicama, namjenom, standardima i, naravno, sukladno svim dostupnim naputcima - legalno dostupno za registraciju.

Osmišljavanje slogana, kreiranje krilatica / tržišnih parola...

Tko će kreirati vaš 'zarazni" slogan i prepoznatljivu krilaticu?

Kreiranje krilatica (slogana) – iako na prvi pogled ne djeluje tako - jedno je od zahtjevnijih zadataka brandiranja.

Proces osmišljavanja slogana mora „žonglirati“ s puno faktora, a da na kraju kreirana „tržišna fraza“ bude precizna, dopadljiva i prepoznatljiva.

Dobra krilatica mora u jednoj kratkoj upečatljivoj rečenici „izreći“ sukus tvrtke, proizvoda ili usluge. Naravno, pritom mora biti i dovoljno „unikatna“ da je možete registrirati.

Ako vam kreiranje slogana već danima zadaje „glavobolju“ ili za takvo što jednostavno nemate vremena – dopustite nam da osmislimo krilaticu koja će vašu tvrtku, proizvod ili uslugu reprezentirati na željeni način.

Niže su naši „paketi“ za osmišljavanje slogana koji bi trebali biti sukladni vašim potrebama – ako nisu, javite nam se pa ćemo za vas napraviti ponudu za kreiranje slogana točno po vašoj mjeri!

Naši "paketi" za osmišljavanje krilatica, parola, USP-ova...

NARUDŽBA odabranog paketa

Ovime potvrđujem bezuvjetno prihvaćanje gore navedenih uvjeta pri narudžbi odabranog "paketa"