LogoZaVan! povoljan logo dizajn za svačiji džep!
Trebate djelotvorno ime i slogan za
tvrtku, proizvod ili uslugu?
Tržišnom ime za proizvod • Kreiranje imena za tvrtku • Povoljno tržišno ime • Efikasno tržišno ime • Registracija tržišnog imena • Slogani i parole • Kreiranje tržišnih imena • Krilatice za tvrtke
Slogan za proizvod • Brand naming povoljno • Povoljna izrada branda • Parole za proizvode • Kreiranje branda • Brand name jeftino • Osmišljavanje branda • Krilatice za proizvode
English pages

Kreiranje imena branda i osmišljavanje slogana, USP-ova...

Tko će kreirati ime vaše nove tvrtke, novog branda ili pak smisliti "zarazni" slogan?

Naš "tekstopisni" tim sačinjava troje vrsnih copywritera s više od 35 godina "sveukupnog" iskustva u kreiranju svih vrsta marketinških tekstova: od "pizza" letaka, sinopsisa TV spotova sve do znanstveno/tehničkih brošura.

Svjesni smo da nas ne poznajete pa nam stoga ne možete vjerovati na riječ - no budite uvjereni da ste pronašli ljude koji će ovaj posao odraditi na vaše100% zadovoljstvo!

Kreiranje tržišnog imena/naziva i nije nešto s čime se copywriteri susreću često, ali mi smo imali sreće da nas imenovanje trvtki i proizvoda nije zaobišlo. Ponosni smo da "naše" ime nosi najveći šoping centar u Hrvatskoj - a "babice" smo i imenima mnogih tvrtki, proizvoda, računalnim igrama te poslovnim programima.

Kreiranje odgovarajućeg tržišnog imena ili slogana (krilatice) zahtjevan je posao - posebice u ovo doba kada se tisuće novih brandova registrira tjedno - i to je jedan od glavnih razloga zašto su naše cijene takve kakve jesu. No unatoč tome, sigurni smo da i dalje spadamo među najpovoljnije u "branši".

Ako se gore navedenom pridoda i činjenica da mirne duše možete očekivati da ćemo pružiti ono najbolje za vaš novac - vjerujemo da će to olakšati vašu odluku oko dodjeljivanja kreiranja vašeg "brand-name"-a ili osmišljavanja slogana našem timu.

Trenutno ste u procesu davanja imena svojoj novoformiranoj tvrtci, proizvodu ili usluzi, a imate "goruću" želju da to novo ime u startu osvoji tržišnu arenu? Pozivamo vas da "zavirite" u naše "pakete"!

Odaberite "paket" za kreiranje tržišnog imena ("branda")Uspjeh'PAKET' ZA KREIRANJE IMENA NAMIJENJEN 'TRŽIŠNIM IGRAČIMA' KOJI NEPOKOLEBLJIVO KREĆU U SVOJU PRVU UTAKMICU!

  • "SHOOT-UP"
  • cijena: 697 Kn+PDVNaručite paket!

IZDVOJENA najčešća pitanja u svezi kreiranja tržišnih imena / slogana:

Što ako mi se ne svidi niti jedno tržišno ime koje ste kreirali - moram li svejedno platiti kompletan iznos "paketa"?
Kako ste inicijalno vi preuzeli rizik i naručili kreiranje tržišnog imena plativši avansni dio - tako i mi preuzimamo rizik da radimo 100% a da na kraju - ako vam niti jedno ime ne bude odgovaralo - budemo plaćeni samo 50%.

Vjerujemo da je to pošteno - jer ne možemo mi biti plaćeni 100% ako i vi niste 100% zadovoljni, zar ne?

Napomena:
Kod projekta koji nije finaliziran jer se Naručitelju Usluge ni nakon revizijskog procesa nije svidjelo niti jedno ponuđeno ime, Pružatelj Usluge zadržava sva prava na buduće korištenje svih predloženih imena u projektu.

Pretražujete li imena koja su u fazi registracije - dakle ona koja još nisu službeno registrirana?
Mi na legalnu dostupnost pretražujemo registrirana, otkazana te ona imena koja su tek ušla u proces registracije - koji može trajati i preko 12 mjeseci. Dakle, odgovor je potvrdan: mi pretražujemo i imena koja još nisu službeno registrirana.

Isto tako, mi ćemo vam rijetko ponuditi ime koje je bilo registrirano pa otkazano. Ako ćemo se za takvo-što odlučiti - tu informaciju ćemo vam priopćiti te obrazložiti razlog za takav postupak.
Zašto ponuđeni "brand - name" paketi toliko puno koštaju?
U potpunosti nam je Jasno da neko "izvan branše" ne shvaća što tu može toliko koštati.

Razlozi za takve cijene su (ukratko): jako puno kreativnog i onog "fizičkog" posla te krajnje neizvjestan ishod projekta!

Mi možemo bukvalno tjednima "tragati" za odgovarajućim imenom / sloganom, vršiti kontrolu na legalnu dostupnost na domaćem i stranom tržištu - a da vam se predloženo ime / slogan - koje je prošlo sve naše i druge profesionalne "filtre" - na kraju uopće ne mora svidjeti...

Osim toga, situacija s osmišljavanjem tržišnih imena/slogana svakim danom postaje sve složenija:
atraktivna imena i slogani vrlo brzo prestaju biti dostupni... Ako tome pribrojite i našu garanciju da ćemo biti u potpunosti isplaćeni tek ako ste vi potpuno zadovoljni - vjerujemo da tada istaknuti iznosi "paketa" postaju prihvatljiviji.

Ponudili ste mi neka tržišna imena kod kojih glavna domena (.com) nije slobodna - zašto?!
U opisu svakog "brand-name" paketa pišu razlozi zašto ćemo ponuditi i imena kod kojih npr. .com domena nije slobodna. Da bi tu informaciju mogli pročitati, morate "mišem" doći na narančasti gumb označen slovom "i" (u sklopu opisa "paketa").

Razlozi zbog kojih će vam biti ponuđena i neka imena koja nemaju slobodnu .com ili neku drugu popularnu domenu - opisan je u sklopu te informacije, no ovdje ćemo još posebno istaknuti i ovo:

Pronaći pravno slobodno, dopadljivo i odgovarajuće tržišno ime/naziv - a da je pritom i npr. .com domena slobodna - postaje danas (gotovo) pa "nemoguća misija". Glavni razlog za "nestašicu" slobodnih .com domena je dugogodišnja praksa ljudi/tvrtki koji, tražeći brzu zaradu, registriraju tjedno na tisuće domena isključivo radi moguće preprodaje. To ide toliko daleko da se domene generiraju "robotima" i registriraju sve moguće kombinacije imena pojmova od interesa (npr.: bio, natura, health, construction, IT, smart itd.).

(primjerice:pokušajte naći slobodnu .com domenu koja sadrži eng. riječ: natura)

Osim toga, inzistiranje na tome da npr. .com domena za ponuđeno ime bude obvezatno slobodna - lišava vas mnogih pravno slobodnih i kvalitetnih imena radi nečega što i nije toliko bitno.

Internet domene se mogu otkupiti, prilagoditi ili "napisati" tako da se ista može registrirati... Ono što bi vama jedino trebalo biti bitno jest da ponuđeno tržišno ime možete registrirati i zaštititi- čak i ako internet domena s tim imenom trenutačno nije dostupna.

Ako inzistirate da se za SVAKO predloženo ime mora moći registrirati i određena domena - cijena odabranog paketa za kreiranje tržišnih imena značajno će porasti. Informaciju o točnom iznosu pronađite u opisu odabranog paketa (narančasti gumb označen slovom "i").

Naručio sam kreaciju brand name-a (paket "KICK-START") i što sad?
Uskoro vam šaljemo ponudu za odabrani "paket", a po podmirenju avansnog dijela primit ćete UPITNIK s pitanjima koja će "pokriti" sve bitne detalje potrebne za kreiranje kvalitetnog tržišnog imena vaše usluge, tvrtke ili proizvoda.

Čim od vas dobijemo te relevantne podatke - krećemo s kreacijom tržišnog imena koje će biti u skladu s vašim smjernicama, namjenom, standardima i, naravno, legalno dostupno za registraciju.

TEKST KOJIM SIGURNO UVEĆAVATE VAŠU ZARADU! (nije šala!)Copywriter koji zna efikasno prezentirati vaš proizvod / uslugu!

Dolje su naši "paketi" za osmišljavanje krilatica, parola, USP-ova...

NARUDŽBA odabranog paketa

Ovime potvrđujem bezuvjetno prihvaćanje svih navedenih uvjeta pri narudžbi odabranog "paketa"