LogoZaVan! povoljan logo dizajn za svačiji džep!
Trebate atraktivno ime i slogan za
tvrtku, proizvod ili uslugu?
Tržišnom ime za proizvod • Kreiranje imena za tvrtku • Smisliti ime tvrtke • Davanje imena firmi • Osmišljavanje tržišnog imena • ime za firmu • Kreiranje tržišnih imena • Krilatica za proizvod
Slogan za proizvod • Osmisliti naziv firme • Povoljno naziv tvrtke • Parole za proizvode • Kreiranje branda • Brand name jeftino • Osmišljavanje slogana• Krilatice za proizvode

Kreiranje naziva branda, osmišljavanje imena tvrtke, davanje naziva proizvodu...

Tko će kreirati ime vaše tvrtke, osmisliti naziv proizvodu, dati ime vašoj usluzi?

Naš "tekstopisni" tim sačinjava troje vrsnih copywritera s više od 40 godina "sveukupnog" iskustva u kreiranju svih vrsta marketinških tekstova: od "pizza" letaka, sinopsisa TV spotova sve do znanstveno/tehničkih brošura.

Kreiranje tržišnog imena/naziva i nije nešto s čime se copywriteri susreću (pre)često, ali mi smo imali sreće da nas imenovanje trvtki, proizvoda i usluga nije "zaobišlo". Ponosni smo da "naše" ime nosi najveći šoping centar u Hrvatskoj - a "babice" smo i imenima brojnih tvrtki, proizvoda, računalnim igrama te poslovnim programima.

Kreiranje odgovarajućeg tržišnog imena zahtjevan je posao - posebice u ovo doba kada se tisuće novih naziva brandova registrira tjedno - i to je jedan od glavnih razloga zašto su naše cijene takve kakve jesu. No unatoč tome, sigurni smo da i dalje spadamo među najpovoljnije u "branši".

Ako se gore navedenom pridoda i činjenica da mirne duše možete očekivati da ćemo pružiti ono najbolje za vaš novac - vjerujemo da će to olakšati vašu odluku oko dodjeljivanja kreiranja vašeg "brand-name"-a ili osmišljavanja naziva vaše tvrtke, proizvoda ili usluge copywriter-skoj ekipi iz "LogazaVan!"..

Trenutno ste u potrazi za imenom vaše nove tvrtke, proizvoda ili usluge, a imate "goruću" želju da to novo ime u startu osvoji tržišnu arenu? Pozivamo vas da pogledate naše "pakete" za osmišljavanje naziva:

Ako, pak, tražite nekog za kreiranje slogana / tržišne krilatice? Kliknite na donji gumb i pogledajte naše 'pakete" za osmišljavanje krilatica!

Kreiranje slogana / krilatica


Odaberite "paket" za kreiranje tržišnih imena ("branda")Uspjeh'PAKET' ZA KREIRANJE IMENA NAMIJENJEN 'TRŽIŠNIM IGRAČIMA' KOJI NEPOKOLEBLJIVO KREĆU U SVOJU PRVU UTAKMICU!

  • "SHOOT-UP"
  • cijena: 797 Kn+PDVNaručite paket!

IZDVOJENA pitanja u svezi kreiranja tržišnih imena / osmišljavanju slogana:

Što ako mi se ne svidi niti jedno tržišno ime koje ste kreirali - moram li svejedno platiti kompletan iznos "paketa"?
Kako ste vi inicijalno preuzeli rizik i naručili kreiranje tržišnog imena plativši avansni dio - tako i mi preuzimamo rizik da radimo 100% (i više posto) a da na kraju - ako vam niti jedno ime ne bude odgovaralo - budemo plaćeni samo 50%.

Vjerujemo da je to pošteno - jer ne možemo mi biti plaćeni 100% ako i vi niste 100% zadovoljni, zar ne?

Važna informacija:
Kod projekta koji nije finaliziran iz razloga što se Naručitelju Usluge, niti nakon revizijskog procesa, nije svidio niti jedan prijedlog imena, Pružatelj Usluge, osim avansiranog iznosa, zadržava i sva prava na buduće korištenje svih predloženih imena u tom projektu.

Kreirali ste mi ime tvrtke, ali je isto odbijeno na Trgovačkom sudu, a platio sam "paket" 100% - što da radim?
U zadnje vrijeme do nas dopiru informacije o sve strožoj proceduri registracije imena tvrki u Hrvatskoj. Pošto su pravila o dopuštenim nazivima/imenima tvrtki ostala ista - izgleda da sve ovisi o sucu ili savjetniku kojem u ruke dođe vaš zahtijev...

Iako su neka objašnjenja odbijenica bila naprosto smiješna (npr. "Ime ne znači ništa...") - mi takvo ponašanje prema budućem "puniocu" dražavnog proračuna jednostavno ne možemo shvatiti... Država bi trebala biti (pre)sretna da itko išta želi otvoriti, a ne da mu još "podmeće klipove" od samog starta!

No, da se vratimo na vaše pitanje - u slučaju da ste platili 100% iznosa paketa, a ime niste mogli registrirati, mi ćemo vam besplatno dati nove prijedloge i držati fige da će -osim što se i vama moraju svidjeti - isti proći i na registraciji.

Primit ćete dodatnih prijedloga onoliko koliko ih je definirano "revizijskim brojem" u sklopu naručenog "paketa". Ako ni tada ne dođemo do željenog imena, možete od nas naručiti i platiti kreiranje novih prijedloga ili nam otkazati suradnju i zatražiti povrat 50% iznosa potpuno plaćenog "paketa".

Želim kratko, unikatno, moderno ime za moju tvrtku - mogu li računati da ću to i dobiti?
Da ste nam ovo pitanje postavili u periodu između 2000.-2005. godine još bi vam mogli, s punom odgovornošću, napisati da ćete to od nas i dobiti.

Danas (2018.) vam možemo obećati da ćemo to svim silama pokušati - ali pripremite se na to da će želja iz pitanja ostati samo želja...
Kao profesionalci u ovom poslu - mi vam jednostavno ne smijemo / ne želimo ponuditi naziv registriran u EU (i šire) - iako bi ga u Hrvatskoj još i mogli registrirati. Pod time mislimo i na "brandove", a ne samo na nazive/imena poslovnih subjekata. Dakle, radi se o desetinama milijuna registriranih naziva/imena. Vjerujte nam na riječ da su ona kratka (imena do 5-6 slova) već odavno zauzeta.

Što Vam je, onda, za činiti?

Pripremite se za "plan B" i sagledajte mogućnost da naziv vaše tvrtke sadrži i brojke i/ili da se sastoji od više riječi.

Ponavljamo, mi uvijek dajemo sve od sebe i u kreativnom i u tehničkom smislu - ali "brand-naming" projekti jednostavno svakim danom postaju sve mukotrpniji... i želimo da to znadete prije nego što nas angažirate.

Znamo da mnogi neće povjerovati u gornje tvrdnje - mi to i ne očekujemo. No, pošto ste na našim stranicama i čitate ovo - vjerojatno ste se u to uvjerili iz prve ruke.
Pretražujete li imena koja su u fazi registracije - dakle ona koja još nisu službeno registrirana?
Mi na legalnu dostupnost pretražujemo registrirana, otkazana te ona imena koja su tek ušla u proces registracije - isti može trajati i preko 12 mjeseci. Dakle, odgovor je potvrdan: mi pretražujemo i imena koja još nisu službeno registrirana.

Isto tako, mi ćemo vam rijetko ponuditi ime koje je bilo registrirano pa otkazano. Ako ćemo se za takvo-što odlučiti - tu informaciju ćemo vam priopćiti te obrazložiti razlog za takav postupak.
Zašto ponuđeni "brand - name" paketi toliko puno koštaju?
U potpunosti nam je Jasno da neko "izvan branše" ne shvaća što tu može toliko koštati.

Razlozi za takve cijene su (ukratko): jako puno kreativnog i onog "fizičkog" posla te krajnje neizvjestan ishod projekta!

Mi možemo bukvalno tjednima "tragati" za odgovarajućim imenom / sloganom, vršiti kontrolu na legalnu dostupnost na domaćem i stranom tržištu - a da vam se predloženo ime / slogan - koje je prošlo sve naše i druge profesionalne "filtre" - na kraju ne mora svidjeti...

Osim toga, situacija s osmišljavanjem tržišnih imena/slogana svakim danom postaje sve složenija:
atraktivna/kratka imena i slogani vrlo brzo prestaju biti dostupni... Ako tome pribrojite i našu garanciju da ćemo biti u potpunosti isplaćeni tek ako ste vi potpuno zadovoljni - vjerujemo da tada istaknuti iznosi "paketa" postaju prihvatljiviji.

Ponudili ste mi neka tržišna imena kod kojih glavna domena (.com) nije slobodna - zašto?!
U opisu svakog "brand-name" paketa pišu razlozi zašto ćemo ponuditi i imena kod kojih npr. .com domena nije slobodna. Da bi tu informaciju mogli pročitati, morate "mišem" doći na narančasti gumb označen slovom "i" (u okviru opisa "paketa").

Razlozi zbog kojih će vam biti ponuđena i neka imena koja nemaju slobodnu .com ili neku drugu popularnu domenu - opisan je u sklopu te informacije, no ovdje ćemo još posebno istaknuti i ovo:

Pronaći pravno-slobodno, kratko, dopadljivo i odgovarajuće tržišno ime/naziv - a da je pritom i npr. .com domena slobodna - postaje danas gotovo pa "nemoguća misija". Glavni razlog za "nestašicu" slobodnih .com domena je dugogodišnja praksa ljudi/tvrtki koji, tražeći laku zaradu, registriraju tjedno na tisuće domena isključivo radi moguće preprodaje. To ide toliko daleko da se domene generiraju "robotima" i registriraju sve moguće kombinacije imena pojmova od interesa (npr.: bio, natura, health, construction, IT, smart itd.).

(primjerice:pokušajte naći slobodnu .com domenu koja sadrži eng. riječ: natural)

Osim toga, inzistiranje na tome da npr. .com domena za ponuđeno ime bude obvezatno slobodna - lišava vas mnogih pravno slobodnih i kvalitetnih imena radi nečega što i nije toliko bitno.

Internet domene se mogu otkupiti, prilagoditi ili "napisati" tako da se ista može registrirati... Ono što bi vama jedino trebalo biti važno je to da ponuđeno tržišno ime možete registrirati i zaštititi- čak i ako internet domena s tim imenom trenutno nije dostupna.

Ako inzistirate da se za SVAKO predloženo ime mora moći registrirati i određena top-domena - cijena odabranog paketa za kreiranje tržišnih imena značajno će porasti. Informaciju o točnom iznosu pronađite u opisu odabranog paketa (narančasti gumb označen slovom "i").

Naručio sam kreaciju brand name-a (paket "KICK-START") i što sad?
Uskoro vam šaljemo ponudu za odabrani "paket", a po podmirenju avansnog dijela primit ćete UPITNIK s pitanjima koja će "pokriti" sve bitne detalje potrebne za kreiranje kvalitetnog tržišnog imena vaše usluge, tvrtke ili proizvoda.

Čim od vas dobijemo te relevantne podatke - krećemo s kreacijom tržišnog imena koje će biti u skladu s vašim smjernicama, namjenom, standardima i, naravno, legalno dostupno za registraciju.

TEKST KOJIM SIGURNO UVEĆAVATE VAŠU ZARADU! (nije šala!)Copywriter koji zna efikasno prezentirati vaš proizvod / uslugu!

Osmišljavanje slogana, kreiranje krilatica / tržišnih parola...

Tko će kreirati vaš 'zarazni" slogan i prepoznatljivu krilaticu?

Kreiranje krilatica (slogana) – iako na prvi pogled ne djeluje tako - jedno je od zahtjevnijih zadataka brandiranja.

Proces osmišljavanja slogana mora „žonglirati“ s puno faktora, a da na kraju kreirana „tržišna fraza“ bude precizna, dopadljiva i prepoznatljiva.

Dobra krilatica mora u jednoj kratkoj upečatljivoj rečenici „izreći“ sukus tvrtke, proizvoda ili usluge. Naravno, pritom mora biti i dovoljno „unikatna“ da je možete registrirati.

Ako vam kreiranje slogana već danima zadaje „glavobolju“ ili za takvo što jednostavno nemate vremena – dopustite nam da osmislimo krilaticu koja će vašu tvrtku, proizvod ili uslugu reprezentirati na željeni način.

Niže su naši „paketi“ za osmišljavanje slogana koji bi trebali biti sukladni vašim potrebama – ako nisu, javite nam se pa ćemo za vas napraviti ponudu za kreiranje slogana točno po vašoj mjeri!

Naši "paketi" za osmišljavanje krilatica, parola, USP-ova...

NARUDŽBA odabranog paketa

Ovime potvrđujem bezuvjetno prihvaćanje svih navedenih uvjeta pri narudžbi odabranog "paketa"